Jump to content
Elit Fórum
Sign in to follow this  
zsola400

Adobe Acrobat Pro DC v2022 001.20142 (HUN) x64

Recommended Posts

zsola400

Adobe Acrobat Pro DC v2022 001.20142 (HUN) x64


Adobe-Acrobat-Pro-DC-2020-f.jpg


Az Acrobat DC a Document Cloud szolgáltatásokkal a PDF-ek konvertálásához, szerkesztéséhez és aláírásához szükséges összes eszközt tartalmazza. Így elindíthat egy dokumentumot a munkahelyén, módosíthatja a vonaton, és elküldheti jóváhagyásra a nappalijából - zökkenőmentesen, egyszerűen.
Tele van intelligens eszközökkel, amelyek még nagyobb kommunikációs képességet biztosítanak. Hozzon létre és szerkesszen PDF-fájlokat a multimédiával, biztonságosabban ossza meg az információkat, és hatékonyabban gyűjtse a visszajelzéseket.
Az Adobe Acrobat Pro DC szoftver az üzleti szakemberek fejlett módja a biztonságosabb, kiváló minőségű Adobe PDF dokumentumok létrehozásának, kombinálásának, vezérlésének és kézbesítésének az egyszerű és biztonságosabb terjesztés, együttműködés és adatgyűjtés érdekében.


Az Adobe Acrobat Pro DC szolgáltatásai :

PDF-fájlok szerkesztése
Az Adobe Acrobat Pro DC segítségével kisebb szerkesztéseket végezhet közvetlenül a PDF-fájlban, anélkül, hogy az eredeti dokumentumra vagy grafikára lenne szüksége.
Szöveg szerkesztése PDF-ben. Javítsa ki az elírást, változtassa meg a betűtípust vagy adjon hozzá egy bekezdést a PDF-fájlhoz ugyanolyan egyszerűen, mint más alkalmazásokban.
Képek szerkesztése PDF-ben. Átméretezheti, cserélheti és módosíthatja a PDF-ben lévő képeket anélkül, hogy fel kellene keresnie az eredeti fájlt vagy grafikát.

Exportálás PDF-fájlokból
Csökkentse a PDF-fájlokban megrekedt információk újragépelésével töltött időt. PDF-fájlok konvertálása szerkeszthető Microsoft Office dokumentumokká és mentse a betűtípusokat és a formázást.
PDF-fájlok konvertálása Word-be. Mentse el PDF-jét Microsoft Word dokumentumként, és vigye magával a betűtípusokat, formázásokat és elrendezéseket.
PDF-fájlok konvertálása Excel-be. Alakítsa át PDF-jét vagy annak egy részét szerkeszthető Excel-táblázattá, amelyet azonnal használhat adatelemzésre.
PDF-fájlok konvertálása PowerPoint formátumba. Ha elment egy PDF-fájlt teljesen szerkeszthető PowerPoint-prezentációként, akkor új projekteket kezdhet el.

PDF-fájlok létrehozása
Ne aggódjon amiatt, hogy az elküldött fájlok jól fognak-e megjelenni mások képernyőjén. A dokumentumokat PDF-fájlokká alakíthatja, amelyeket bárki megbízhatóan megtekinthet az ingyenes Adobe Reader segítségével.
A Word, Excel vagy PowerPoint konvertálása PDF-be. Közvetlenül a Windows Office-alkalmazásából PDF-fájlokat hozhat létre, megosztott áttekintést indíthat, korlátozhatja a PDF-szerkesztést, és még sok mást tehet.
Nyomtatás PDF-be. Konvertálja a fájlokat PDF formátumba gyakorlatilag bármilyen nyomtatási alkalmazásból, ha egyszerűen kiválasztja az Adobe PDF-et nyomtatóként.
Beolvasás PDF-be. Ha egy papíralapú dokumentumot vagy űrlapot digitális fájllá kell alakítania, egyszerűen szkennelje be, és hozzon létre kereshető PDF-fájlt, amelyet szerkeszthet.
HTML oldalak konvertálása PDF-be. Mentse el a weboldalakat PDF-fájlként a webtartalom archiválásához, az oldalak offline áttekintéséhez vagy a megbízhatóbb nyomtatáshoz.

Űrlapok létrehozása és elemzése
Csökkentse az űrlapok létrehozására, az adatok újrabillentyűzésére és a hibák kijavítására fordított időt. Ossza ki az űrlapokat online, majd gyűjtse össze a válaszokat és elemezze az eredményeket valós időben.
Új PDF és webes űrlapok létrehozása. Az Adobe Acrobat Pro DC-ben található Adobe FormsCentral asztali alkalmazással a semmiből testreszabhatja a professzionális sablonokat vagy tervezést.
Gyűjtse össze az űrlapválaszokat a FormsCentral segítségével. Könnyen összegyűjtheti a válaszokat PDF- vagy webes űrlapjainak online áthelyezésével az Adobe FormsCentral online szolgáltatással.
Meglévő űrlapok konvertálása kitölthető PDF-fájlokká. Írj kevesebbet, gyűjts többet. Gyorsan konvertálja dokumentum, Word- vagy Excel-űrlapjait kitölthető PDF-űrlapokká.
Gyűjtse össze az űrlapválaszokat az Adobe Acrobat eszközeivel. Fordítsa össze a visszaküldött űrlapokat egyetlen PDF-fájlba, vagy tárolja az űrlapokat hálózati mappa vagy Microsoft SharePoint-kiszolgáló segítségével.

Fájlok egyesítése és kombinálása
Világosan kommunikáljon egyetlen PDF melléklettel. Tegyen több fájlt egyetlen, rendezett PDF-be, amely könnyen elküldhető e-mailben és egyszerűen kereshet.
Egyesítsen több fájlt egy PDF-be. Ügyeljen arra, hogy ne maradjanak le semmiről. Kombinálja a dokumentumokat, táblázatokat, e-maileket és egyebeket egy rendezett PDF-ben.
Fájlok egyesítése egy PDF-portfólióban. Ossza meg munkáját egy PDF-portfólióban, amely professzionális anyagokat mutat be interaktív hatással.
Hozzon létre interaktív PDF fájlokat. Keltse életre ötleteit hanggal, Adobe Flash Player kompatibilis videóval és interaktív médiával a PDF-fájlokhoz.

Az áttekintések és jóváhagyások egyszerűsítése
Hagyja abba a papír- és e-mail-útvonalak válogatását. Automatizálja az ellenőrzési és jóváhagyási ciklusokat az Adobe Acrobat Pro DC segítségével. Több értékelő láthatja egymás megjegyzéseit, és építhet rájuk, így Ön betarthatja a határidőt.

Egyszerűsítse a dokumentumok áttekintését és jóváhagyását. A megosztott vélemények során az emberek a PDF-fájlokhoz megjegyzéseket fűzhetnek ismerős eszközökkel. És nyomon követheti az előrehaladást, és konszolidálhatja a megjegyzéseket.

Megjegyzések exportálása a Wordbe. Mentse vissza az összes PDF-megjegyzést az eredeti Microsoft Word dokumentumba, és minden eddiginél gyorsabban frissítse a szöveget.

Jóváhagyása elektronikus aláírással. Tartsa mozgásban a projekteket. Aláírjatja jóváhagyását közvetlenül a PDF-ben. Nem kell kinyomtatni, faxolni vagy postán elküldeni a dokumentumot.

Kérj meg másokat a dokumentumok aláírására. Gyorsabban kapjon zöld lámpát. Küldjön el PDF-eket másoknak aláírás-jóváhagyásra, és kövesse nyomon őket online az Adobe EchoSign szolgáltatás segítségével.
Integrálás a SharePointtal. Az Acrobat segítségével egyszerűen és kényelmesen lekérheti, megnyithatja és mentheti a vállalata SharePoint-kiszolgálóján tárolt PDF-fájlokat.

Hasonlítsa össze a két fájlverziót. Hagyja, hogy az Acrobat végezze el a fájl két verziójának összehasonlítását, és részletes jelentést készítsen az eredményekről.
Fájlok tárolása és elérése az Acrobat.com webhelyen. Az Acrobat.com használatával ingyenesen tárolhatja fájljait a felhőben, és elérheti őket az Acrobat vagy a Reader alkalmazásból asztali számítógépén vagy mobileszközén.

A PDF-fájlok védelme
Az Adobe Acrobat Pro DC egyszerűvé teszi munkájának biztonságosabbá tételét, függetlenül attól, hogy milyen alkalmazásban dolgozik.

Alkalmazzon PDF jelszavakat és engedélyeket. Szerezzen szakértő védelmet anélkül, hogy szakértő lenne. Adjon hozzá másolás- és szerkesztésvédelmet bármely PDF-hez – akár közvetlenül a Windows Microsoft Office-alkalmazásaiból is.
Távolítsa el és törölje az információkat. Ne csak a bizalmas adatokat takarja el. Keresse meg, és végleg szabaduljon tőle, még akkor is, ha metaadatokban van elrejtve.
A dokumentumbiztonsági feladatok automatizálása. A dokumentumbiztonsági intézkedéseket minden alkalommal ugyanúgy alkalmazza. Használjon irányított műveletet a PDF-fájl biztonságosabbá tételéhez a közzététel előtt.


Rendszer és Gépigény :

Windows® 7, Windows® 8 / 8.1, Windows® 10, Windows® 11
DualCore 2.4 GHz-es processzor
4 GB RAM memória
4,5 GB rendelkezésre álló merevlemez-terület

Telepítés :
Csomagold ki az archívumot. Telepítsd a programot. A program előre aktivált, ezért nincs szükség crack vagy serialra -> kész.

 

 

Please login or register to see this code.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.