Jump to content
Elit Fórum
Sign in to follow this  
vjeti

RAGE.2.Rise.of.the.Ghosts-CODEX

Recommended Posts

vjeti

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Please login or register to see this code.

Merülj elõször egy disztopópiába, amelyben nincs a társadalom, a törvény és a rend. A RAGE 2 két stúdió-erőművet - az Avalanche Studios-t, a nyitott világ őrületének mestert és az id szoftvert - az első személyű lövöldözős alkotókat hozza létre, hogy karneváli karnevált készítsen, ahol bárhová ment, bármit lőhet, és mindent felrobbanhat.

Egy aszteroida elpusztította a Föld lakosságának 80% -át, és az emberiség száma csökken. A könyörtelen és vérszomjas bandák a nyitott utakon barangolnak, és a zsarnoki hatóságok vas ököllel próbálják uralkodni. Walkerként, a pusztaság utolsó ranger-jének, és fenyegetve hatalmukra, kirabolták otthonát, és meghalt. Most fel kell dühödnie az igazságosság és a szabadságért. A nevetséges járműharc, a nagy teljesítményű első személyű súlyos testi sértés és a feltörekvő őrülettel teli nyitott világ átjut egy megbocsáthatatlan pusztán, amely szadista bandakkal küzd, hogy megtalálja azokat az eszközöket és technikákat, amelyek szükségesek a Hatóság elnyomó szabályának egyszer és mindenkorra történő megsemmisítéséhez. minden.
Főbb jellemzők:

    ÜDVÖZÖLJÜK A SZERELŐN
    id Software lövöldözős törzskönyve és az Avalanche Studios nyitott világképessége az RAGE 2 álom-csapat-valósághű. Ez több, mint egy lövöldözős játék, több, mint egy nyílt világú játék - ez egy lövöldöző.

    A WASTELAND VÁRAK
    Zökkenőmentesen haladhat át egy hatalmas és változatos tájon, a buja dzsungelből és az áruló mocsaraktól a napsütötte sivatagokig a Hatóság folytatása során. A pusztaság hatalmas, és megvan a arsenál, hogy harcolj minden hüvelykért.

    A FÉM PEDÁLJA
    A szörnyeteg teherautóktól a giroszkópig terjedő sorozat robusztus és pusztaságra kész járművet használhat a gyorshajtáshoz. Ha látja, vezérelheti.

    A UTOLSÓ RANGER
    Hozd a fájdalmat frissíthető fegyverek gyűjteményével, pusztító nanotrit hatalmakkal és a Overdrive segítségével, hogy a fegyvereidet mechanikai korlátokon túl tudják tolni.

    TÉNYEK & BÉGEK
    Harc a vad pusztulások ellen a pusztaság irányítása érdekében, mindegyik egy őrült, mutáns és vérre éhes szörny galériájával rendelkezik.

MINIMUM:
OS: Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
Processor: Intel Core i5-3570 or AMD Ryzen 3 1300X
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 780 3GB or AMD R9 280 3GB
Storage: 50 GB available space

RECOMMENDED:
OS:  Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
Processor:  Intel Core i7-4770 or AMD Ryzen 5 1600X
Memory:  8 GB RAM
Graphics:  Nvidia GTX 1070 8GB or AMD Vega 56 8GB
Storage:  50 GB available space

Először a Total Commander-rel csinálj fájlegyesítést!!! (Fájl/Fájlegyesítés) 

Link:

Please login or register to see this code.

 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Bejelentkezés
Sign in to follow this  

×