Jump to content
Elit Fórum
Sign in to follow this  
vjeti

Nero Lite 2019 v20.0.2005 HUN x86-x64

Recommended Posts

vjeti

image.png

Nero Burning ROM 2019: Az elit író-szoftver

Nero Express 2019

Állítson fel új mércét a bevált Nero Burning ROM írástechnológiájával Adatok és zene másolása, importálása és kiírása a kívánt lemeztípusokra? Lemezek készítése a legnagyobb biztonsággal? Ez mind nem probléma a Nero író profik legújabb verziójának, amely a SecurDisc 4.0-el és sok mással a legjobb eredményeket produkálja!

RIPPELÉS

Járja a saját útját! Ha Önnek az audio CD-kre és egyes zeneszámokra fájlként, számítógépre, okostelefonra vagy az MP3-lejátszóra van szüksége, akkor konvertálja át azokat pontosan és egy kézmozdulattal a szükséges formátummá! A Nero Burning ROM mindezt kínálja: MP3, MP3 PRO, AAC és FLAC, valamint APE – zenecímekkel és albuminformációkkal együtt. Az integrált Gracenote®-technológiának köszönhetően az eredeti albumborítót is integrálja az audio fájlba. Így Ön kényelmesen átnézheti a lejátszási listáit, és könnyedén lejátszhatja a zenéjét.

MÁSOLÁS

Duplázza meg a média-élvezetet!* Szeretné megosztani a filmeket, és a slágereit az autóban és a nappaliban készenlétben tartogatni? Másoljon olyan CD-ket, DVD-ket és a Blu-ray lemezeket™, amelyek minőségileg és hangzásban az eredetitől nem különböznek! Audio CD-k is gyorsan reprodukálhatók - CD szöveggel, eredeti album-információkkal és eredeti albumborítóval együtt!

ÍRÁS

Gyújtsa fel a multimédia tüzét! Ne voksoljon egyébre, mint a legjobb író-specialistára valamennyi lemez-típushoz. Mindegy, hogy a kedvenc emlékeit CD-n, DVD-n vagy Blu-ray lemezen™ szeretné megörökíteni. Készítsen ISO-fájlokat vagy írja ki a videó-lemez-struktúráit és lemez-képfájljait új adathordozókra. Még jobb hangzást eredményez az írott CD-knél, ha nem csupán automatikus hangjavítással, hanem szűrőkkel és további beállításokkal dolgozik az Ön ízlésének megfelelően. A Gracenote®-technológiának köszönhetően most az új autórádiójához eredeti albumborítókat is rávihet az MP3 CD-kre és MP3 DVD-kre. A Nero CoverDesigner segítségével készítsen a megírt munkáiból látványra is valódi műalkotásokat!

MENTÉS

Védje azt, ami Önnek kedves! Ne maradjon el biztonság tekintetében a profik mögött: A SecurDisc 4.0-technológiával fájljai a legjobb kezekben vannak. Az ipari standard szerinti 256 bites titkosításnak köszönhetően, digitális aláírással és jelszóvédelemmel Önön kívül senkinek sincs hozzáférése az írott adat-archívumához. Mivel a Nero támogatja a hosszú élettartamot és az olvashatóságot, a beállítható adattartaléknak köszönhetően még a karcos lemezek is lejátszhatók.

Operációs rendszer: Windows 10/8.1/8/7 x64 | x86
Processzor: 2 GHz Intel vagy AMD
RAM: 2 GB
HDD: 500 MB
CD/DVD/Blu-ray író

Nyelvek:

Angol, Chinese (egyszerűsített), Chinese (hagyományos), Cseh, Dán, holland, Finn, Francia, Német, Görög, MAGYAR, Olasz, Japán, Koreai, Norvég, Lengyel, Portugál, Portugál (Brazil), Orosz, Spanyol, Swéd, Thai, Török

 

Telepítés:

Telepítsd fel a Nero 2019 Lite 20.0.2005.exe Ha megvolt a telepítés, lehet használni. Már be van aktiválva.

Megjegyzés:

Tűzfalon tiltsátok le a nero minden olyan alkalmazását ami ki akar menni a netre.

Link:

Please login or register to see this code.

 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Bejelentkezés
Sign in to follow this  

×