Jump to content
Elit Fórum
Sign in to follow this  
vjeti

Command.and.Conquer.3.Tiberium.Wars.MULTi11-PROPHET

Recommended Posts

vjeti

image.png

image.png

image.png

image.png

Please login or register to see this code.

 

Az év 2047-ben. Egy hatalmas nukleáris tűzgolyó felrobban az éjszakai égboltban, jelezve a harmadik Tiberium háború drámai kezdetét és a régóta várt visszatérést a legmodernebb valós idejű stratégia franchise-ból. Command & Conquer 3 A Tiberium Wars bemutatja az RTS játék jövőjét azáltal, hogy visszajuttatja, hogy hol kezdődött: a Tiberium Univerzum. A Tiberium korrupt anyagával, amely a Föld nagy részét takarja, a hírhedt Kane visszavezet a Nod Testvériségéhez egy hatalmas globális támadásban a Globális Védelmi Kezdeményezés (GDI) ellen, és a maradék élhető kék zónák a bolygón maradt. Csak te megállíthatod. A Command & Conquer a legújabb generációs grafikákat, az epikus történetet és az igazán innovatív funkciókat, például az online csatákat néző sportgá alakíthatja, és újra megpróbálja újra feltalálni az RTS játékokat. Üdvözöljük, parancsnok.

    Gyors, folyékony, szórakoztató - Az ultraérzékeny, sima-mint-selyem játékmenet C & C-vel feltalálva most jobb, mint valaha, intuitívan helyezve az egész arzenálját.
    35+ egyjátékos küldetések - Egy hatalmas, nyílt világháborús színházban, ahol minden döntést meghoztál, egy koherens, epikus történetet fogsz megtapasztalni, amit mindhárom harcoló frakció egyedülálló perspektívájából mesélt.
    Történet, amit soha nem láttál - Nagy felbontású, élő akciósorozatok, amelyek zökkenőmentesen összekapcsolják a játék epikus történetét, páratlan, változatos hollywoodi leadásúak, beleértve a Star Wars, a Starship Troopers, a Battlestar Galactica, a LOST és a House tehetségét. Joe Kucan visszatérése Kane-nak.
    AI a megkülönböztetett játékstílusokkal - A játék AI megfelel a játékstílusodnak - olyan játékstílusok közül választhat, mint a „rohanás”, a „turtling” és még sok más, vagy a harctér szintje, és hagyja, hogy az AI saját taktikáját használja a legmagasabb kihívás szintje.
    A támadás új módjai - Tartsd az ellenfeledet a repülő csatahajók építésével, a rettenetes Ionviharok erejével és az egységek kombinálásával, hogy erős, soha nem látott szuperegységeket alkossanak.
    Technológia teszi a világot életben - Veszítsd el magad a visszaverődő napfényben és sikoltozzon a puszta örömben, amikor fújsz ki az ellenséges tankokból, struktúrákból és bármi másból, amit rakéta indíthatsz. A játék világa új dimenziót nyer, és a csatatér életre kel, mivel a légkör füst, tűz, köd, nyomjelzők, robbanások és a legmodernebb időjárási hatások kitölti.
    Intuitív és fejlesztett felület - A teljesen kifejlesztett oldalsáv-interfész lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kezelje az alapműveleteket, miközben soha nem hagyja el a műveletet.

Eredeti release!

Ezt is töltsétek le hozzá:
 

Please login or register to see this code.

 

Ezt itt megtaláljátok:

Please login or register to see this code.

 

NOTE:
The game is updated to v1.9.2801.21826

Magyar nyelvet is tartalmazza!

 

OS: Windows XP/Vista
Processor: 2GHz AMD Athlon™ processor or equivalent
Memory: 512MB RAM
Graphics: ATI Radeon 8500 or Nvidia GeForce 4 or higher video card
Hard Drive: 8GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
Other Requirements: Internet service required to access online features, Broadband modem required for 3 to 8 players and voice support

Először a Total Commander-rel csinálj fájlegyesítést!!! (Fájl/Fájlegyesítés) 

Link:

 

Please login or register to see this code.

 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Bejelentkezés
Sign in to follow this  

×