Jump to content
Elit Fórum
Sign in to follow this  
vjeti

Command.and.Conquer.3.Kanes.Wrath.MULTi11-PROPHET

Recommended Posts

vjeti

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Please login or register to see this code.

 

Kane nevében! A Command & Conquer ™ sorozat tovább folytatódik a Command & Conquer ™ 3-al: Kane's Wrath. A kritikusan elismert és rajongó kedvencek, a Command & Conquer 3 Tiberium Wars ™ bővítőcsomagjaként ez a valós idejű stratégia (RTS) játék visszatér a Tiberium Univerzumhoz, Kane-val egy epikus új, egyjátékos kampány középpontjában, 20 évig - a Nod Testvériség újjászületése után a második Tiberium háború után a Harmadik Tiberium Háború drámai eseményein és azon túl. Ezt a történetet egy új, nagyfelbontású, élő akció videó sorozatokon keresztül fogják elmesélni, amelyek egy hírességet vetnek fel, köztük Joe Kucan, a Nát testvériségének megalomániás vezetőjét, az új tehetség Natasha Henstridge és Carl Lumbly mellett. Segítségével, parancsnok, a Sötét Messiás ismét felkelhet!

    Előre nem látott több évtizedes kampány - Kane visszatér egy epikus új egyjátékos kampány középpontjába. Tapasztaljon meg egy új történetet, amely 20 évet ölel fel - a Nod Testvériség újjászületése után a második Tiberium háború után a Harmadik Tiberium Háború drámai eseményein és azon túl. A Command & Conquer 3 Tiberium Wars eseményeihez vezető és a túli testvériség felemelkedésének elősegítése.
    Global Conquest - A harmadik Tiberium háború elleni küzdelem. Vezessen parancsot minden új globális hódítási módban. Állítsa be az erőket stratégiai szinten, majd büntesse meg a gyors, folyékony, dühös, taktikai játékmenetet, amelyet a Command & Conquer úttörője tett. Térképezd fel stratégiáinkat a bolygónk szintjén és a bérek háborút a földön.
    Az élő cselekvési videók visszatértek! - Tanulja meg a testvériség felemelkedését az intenzív élő fellépéses videojátékokon keresztül, amelyeken Joe Kucan, a színész, aki a Kane szerepét indította el a Command & Conquer sorozatban, az új híresség leadott karakterek mellett.
    Új epikus egységek bevezetése - Elpusztítsuk a csatatéren az új Epic-egységek óriási tűzerejét. Testreszabhatja az Epic-egységeket a harcok és a frissítések segítségével. Helyezze ezeket az egységeket a stratégiai, globális hódítás módba, majd ostromozzon az ellenségedre a taktikai, harci szinten.
    Egy egész új hadsereg parancsnoksága - Új egységek, struktúrák és képességek bevezetése a három frakció mindegyikéhez, a Tiberium háborúk soha nem lesznek ugyanazok. Hódítsd meg ellenségeidet új egységekkel mind a szárazföldön, mind a levegőben.
    Speciális alegységek - Hat egyedi alegységgel, mindegyikük saját exkluzív egységeivel, hatásköreivel és frissítésével rendelkezik. Használja az Ön által választott alegységet, hogy teljes mértékben kihasználja és kiegészítse játékstílusát.

 


NOTE:
The game is updated to v1.2

Magyar nyelvet is tartalmazza

 

SYSTEM REQUIREMENTS
OS: Windows XP/Vista (64-bit not supported)
Processor: 2GHz (2.2GHz Vista)
Memory: 512 MB (1GB Vista)
Graphics: nVIDIA GeForce 4, ATI Radeon 8500 or greater (ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, nVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.); for Vista NVIDIA GeForce 6100 or ATI Radeon 9500 or greater
DirectX®: DirectX 9.0 compatible
Hard Drive: 6GB of free space
Sound: DirectX 9.0 compatible
Controller Support: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows)

Először a Total Commander-rel csinálj fájlegyesítést!!! (Fájl/Fájlegyesítés) 

Link:

Please login or register to see this code.

 

 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Bejelentkezés
Sign in to follow this  

×