Tisztelt Felhasználók!

 

Egy nagyobb fejlesztésen esett keresztül az oldal, aminek köszönhetően sok dolog egyszerűbb és könnyebb lett mind felhasználói, mind üzemeltetői szinten.

Gyakorlatilag majd minden ugyanúgy működik ahogyan eddig is; ugyanakkor van rengeteg új funkció, új lehetőségek és persze a kinézet is picit más.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akadna, ide kattintva, lehetőleg új téma nyitásával jelezzétek! Köszönjük. 

Üdvözlünk az Elit Fórumon

Üdvözlünk az Elit Fórumon!

 

Az Elit Fórum teljes körű szolgáltatásait csak regisztráció után lehet igénybe venni. A regisztráció ingyenes, minimális információk szükségeltetnek hozzá.

 

Bemutatkozás:

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk.
Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt.
Az immár több éves fennállásunk alatt tehát sok mindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni. Stabilak vagyunk; büszkék a jelenünkre és a múltunkra egyaránt. De a legbüszkébbek a felhasználóinkra, akik időről időre visszajárnak és valamilyen formában nyomot hagynak maguk után...


Amiért mindenképpen érdemes regisztrálni:

 • bármit letölthetsz az oldalról, természetesen ingyen
 • hozzászólhatsz bármilyen témához
 • segítséget kérhetsz
 • új ismeretségeket köthetsz
 • a további lehetőségeket pedig felfedezheted te magad :)

Az oldal Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva!

 • Közlemény

  • vjeti

   Szavazz!!   03/11/2018

   Szavazz. hogy milyen külföldi zenét szeretnél letölteni! Szavazáshoz kattints ide.
Sign in to follow this  
Followers 0
SZIGO

Wounded-HOODLUM

3104240-20190331-BkQNrr.jpg

Wounded-HOODLUM


Ezt a játékot csinálták teljesen nulla költségvetés/finanszírozással. A valamennyi szeretetet, szenvedélyt, időt és dedikációt a Workbench Entertainment csapatból nem mérhetik számokban.
Sebesült egy ideg első személyrémületet kínoz játék az terror körül egy a félelem világa, aggodalom és minden lépés! Te haladás Wounded öreg és elhagyott világán keresztül felfeded a mélységet, olyan sötét titkok, amiket a hely a falain és földjén ásott el.
Irányítod Timet, egy elidegenített apát, miközben reménytelenül megpróbálod megtalálni az elveszett lányát, Lisa. Az útja kemény és upmost keresztül kihívó egy világ paranoiával, félelemmel, aggodalommal és terrorral telt meg minden sarok körül!
Sebesült egyedül ne számíts ugrásijedségekre hogy hozz létre egy threatingtapasztalatot; a premissza paranoia és aggodalom, az ismeretlentől való félelem. A gondosan szedett hangok és filmzene hozzá fognak járulni a teljes horrortapasztalathoz. Közelgő veszély van és szintén nagyon közvetlen fenyegetések neked szembe kell szállnod. A dolgok gyorsan helytelenül mehetnek, és az idő legnagyobb részében a saját tetteid azok, hogy mi vezet a saját ascendance-ödhöz vagy az elhalálozáshoz. Csináld a saját választásaidat, gondolkodj kétszer minden lépés előtt.
Belső erőt igényelnek azért hogy találja meg a kivezető utadat, és ez határozottan nem egy játék az gondatlan. Miközben sétálsz Tim cipőiben, téged a saját értelmeiddel fegyvereznek fel és megtalálni a lányodat. A rejtély a játék egy része, így neked gondosan tárgyalnod kell majd és bölcsen választanod kell majd az opcióidat. Minden lépés számít. Ez bármelyik tud vezetni téged a lányodnak vagy ez halálhoz vezethet. Kövesd az ösztöneidet és hódítsd meg a saját félelmedet, gyűjts bizonyítékot, oldj meg rejtvényeket és tanulj meg többet a környezetről, ahogy mész.

Telepités:
-Letőltőd
-telepited
-Játszol


3104241-20190331-kQh4oV.jpg
3104242-20190331-mYnZ4p.jpg
3104243-20190331-Jf3RNr.jpg
3104244-20190331-jZbZWE.jpg

Rendszerkövetelmények:

Minimális:

Os: Windows-látkép / 7 / 8 / 10
Processzor: Intel mag i 3-530
Memória: 6 GB Ram
Grafika: 2 GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 650 / ATI Radeon HD 7750
DirectX: verzió 10
HDD: 6 GB elérhető tár


Ajánlott:

Os: Windows-látkép / 7 / 8 / 10
Processzor: Intel mag i 5 4570
Memória: 8 GB Ram
Grafika: 4 GB VRAM NVIDIA Geforce GTX 1060 / AMD RX480
DirectX: verzió 11
HDD: 6 GB elérhető tár


Please login or register to see this code.

0

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0