Tisztelt Felhasználók!

 

Egy nagyobb fejlesztésen esett keresztül az oldal, aminek köszönhetően sok dolog egyszerűbb és könnyebb lett mind felhasználói, mind üzemeltetői szinten.

Gyakorlatilag majd minden ugyanúgy működik ahogyan eddig is; ugyanakkor van rengeteg új funkció, új lehetőségek és persze a kinézet is picit más.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akadna, ide kattintva, lehetőleg új téma nyitásával jelezzétek! Köszönjük. 

Üdvözlünk az Elit Fórumon

Üdvözlünk az Elit Fórumon!

 

Az Elit Fórum teljes körű szolgáltatásait csak regisztráció után lehet igénybe venni. A regisztráció ingyenes, minimális információk szükségeltetnek hozzá.

 

Bemutatkozás:

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk.
Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt.
Az immár több éves fennállásunk alatt tehát sok mindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni. Stabilak vagyunk; büszkék a jelenünkre és a múltunkra egyaránt. De a legbüszkébbek a felhasználóinkra, akik időről időre visszajárnak és valamilyen formában nyomot hagynak maguk után...


Amiért mindenképpen érdemes regisztrálni:

 • bármit letölthetsz az oldalról, természetesen ingyen
 • hozzászólhatsz bármilyen témához
 • segítséget kérhetsz
 • új ismeretségeket köthetsz
 • a további lehetőségeket pedig felfedezheted te magad :)

Az oldal Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva!

 • Közlemény

  • vjeti

   Szavazz!!   03/11/2018

   Szavazz. hogy milyen külföldi zenét szeretnél letölteni! Szavazáshoz kattints ide.
Sign in to follow this  
Followers 0
vjeti

Kerish Doctor 2019 v4.70 HUN x86-x64

Borító

Kerish Doctor 2019 v4.70 ( Főprogram. Verzió: 4.70 | 24.01.2019 )


A Kerish Doctor 2019 egy integrált számítógép karbantartó megoldás, amely az adott terület legígéretesebb fejlesztéseit hasznosítja.

Egyedülálló rendszerének köszönhetően a Kerish Doctor 2019 valós időben akadályozza meg a Windows összeomlását, és emellett biztonságosan kijavítja a rendszerleíró adatbázis hibáit is.

Az alkalmazás rendszeresen elvégzi az Ön rendszerének egy maximálisan alapos és biztonságos takarítását, hogy a felhalmozott digitális "szemetet" eltávolítsa és ezáltal a lehető legjobban fokozza számítógépe hatékonyságát.

A Kerish Doctor 2019 megvédi az Ön személyi számítógépét a rosszindulatú programokkal és potenciális biztonsági résekkel szemben és felügyeli a biztonság szempontjából fontos beállításokat a számítógépen.

Az Intelligens frissítés (Smart Update) rendszer a szakembereink által folyamatosan tökéletesített alkalmazás-adatbázisokat haladéktalanul frissíti. Ennek a rendszernek köszönhetően a szoftvercsomag napról napra hatékonyabb, így a mi megoldásunk a legígéretesebb saját kategóriájában.


Főbb jellemzők:

Javítás: Valós időben előzi meg a Windows rendszer hibáit, Kijavítja a rendszerleíró adatbázis hibáit, Felügyeli a számítógép hőmérsékletét.

Tisztítás: Kitakarítja a digitális "szemetet", Törli az elavult alkalmazás-gyorsítótárakat, Törli az érvénytelen elemeket és hivatkozásokat.

Optimalizálás: Javítja a játékok teljesítményét, Optimalizálja a Windows-beállításokat és rendszer- szolgáltatásokat, Optimalizálja az Internet kapcsolat sebességét.

Védelem: Rosszindulatú programok ellen védelmet nyújt, Kiküszöböli a Windows és a telepített szoftverek biztonsági réseit, Felügyeli a PC fontosabb eseményeit.


Számítógépe egészségének felügyelete.

Az Kerish Doctor 2019 egyedülálló és páratlan Real-Time Failure Detection (valós idejű hibaészlelés) technológiájának köszönhetően képes valós időben megelőzni a Windows összeomlását. Ez a program rendszeresen korrigálja a hibákat és ellentmondásokat a rendszerleíró adatbázisban, ezáltal csökkentve a számítógép hibáinak kockázatát. Emellett Kerish Doctor 2019 a legátfogóbb adatbázis-megoldásokat nyújtja a leggyakoribb Windows problémák megoldására, amelyek egyetlen kattintással alkalmazhatók. Csak ki kell választani a kívánt megoldást a listából.


A digitális "szemét" eltakarítása.

A program rendszeresen tisztítja a számítógépben felhalmozott digitális "szemetet", beleértve a rendszer és a szoftver gyorsítótár-fájljait. A legfejlettebb tisztítási módszer, az Intelligens PC Takarítás (Intelligent PC Clean), megvizsgálja az időpontot, amikor az egyes fájlokat legutoljára használták. Ezzel megakadályozza egy esetleges ideiglenes rendszer vagy szoftver olyan fájljainak véletlen törlését, amelyekre még szükség van. Más termékekkel ellentétben ez a módszer garantálja a fájlok legpontosabb és biztonságos törlését.


A teljesítmény fokozása.

A Kerish Doctor 2019 elemzi az Ön rendszerét, és ajánlásokat tesz arra vonatkozóan, hogyan javítsa számítógépe teljesítményét, amelyeket Ön egyetlen kattintással alkalmazhat. A program lehetővé teszi az operációs rendszer konfigurációjának, a rendszer szolgáltatásainak, valamint az Internet kapcsolat beállításainak optimalizálását annak érdekében, hogy a rendszer maximális teljesítményt nyújtson. A Game Booster technológiával fokozhatja a játékok teljesítményét.


Védelem a fenyegetések és biztonsági rések ellen.

A Kerish Doctor 2019 védi a számítógépet a rosszindulatú és potenciálisan nemkívánatos programok ellen, és kijavítja a sebezhető Windows beállításokat.
Ezen túlmenően a program időben figyelmeztet, amikor új sérülékenységet jelentenek a telepített szoftverekben, és segít frissíteni a szoftvert. A Kerish Deblocker funkció hatékony védelmet nyújt a rosszindulatú szoftverek ellen, és még akkor is zárolja a hozzáférést, amikor a számítógép tiltás alatt van.


Vonja számítógépét teljesen ellenőrzése alá.

A Kerish Doctor 2019 segít Önnek abban, hogy teljesen ellenőrzése alá vonja az Ön számítógépén sorra kerülő legfontosabb intézkedéseket.
A program képes megakadályozni új programok beiktatását az indítási mappába (a Windows indításakor futó programok közé), új rendszer-szolgáltatások telepítését, böngészők indító lapjának változásait, böngészők új kiterjesztéseinek telepítését, és sok minden egyebet.
Ön egy kattintással zárolhatja ezeket a tevékenységeket.


Előnyök:

Valós időben, felhasználói beavatkozás nélkül működik.

A szoftver a "telepítsd és felejtsd el" elv szerint működik, így kiváló magas minőségű karbantartást biztosít számítógépe számára valós időben, a nap 24 órájában, a hét minden napján, és nincs szüksége felhasználói beavatkozásra. Természetesen a szoftver manuálisan is futtatható.


Kifogástalan megbízhatóság és biztonság.

A Kerish Doctor 2019 a legfejlettebb és intelligens diagnosztikai algoritmusokat használja. Kategóriája legtöbb egyéb programjával ellentétben, amelyek minél több "hibát" próbálnak találni, a Kerish Doctor 2019 nem töröl túl sokat, és semmiképpen sem károsítja az Ön rendszerét.

Egyedi hibafelderítő és tisztítási technológiák.

A Kerish Doctor 2019 többféle egyedi technológiát foglal magában, amelyek nem fordulnak elő más konkurens szoftverekben. Ennek köszönhetően nyújtja a Kerish Doctor 2019 a legígéretesebb megoldást a maga kategóriájában.


Rendszeres főprogram- és algoritmus frissítés.

Szakembereink folyamatosan fejlesztik a programot. A Kerish Doctor 2019 frissíti az általa használt hibajavító és takarító algoritmusokat, hogy minden alkalommal, amikor csatlakozik az Internetre, megtisztítsa az Ön a számítógépét a digitális "szeméttől".


Teljes eszközkészlet a Windows rendszeren végzett munkákhoz.

Az alkalmazás teljes eszközkészletet bocsát a haladó felhasználók részére az operációs rendszeren végzett munkákhoz. Csak néhány kattintás, és máris megkezdheti a munkát az indítási elemeken, a telepített szoftveren, a rendszerszintű szolgáltatásokon, a helyreállítási pontokon, és egyéb műveleteket is elvégezhet.


Korszerű, felhasználóbarát kezelőfelület.

A Kerish Doctor 2019 programot attraktív felhasználóbarát kezelőfelülettel látták el.
A kezdő és a tapasztalt felhasználók egyaránt könnyedén képesek használni a programot.

A Kerish Doctor 2019 program több mint 50 TOP díjat kapott már független szakértőktől és szoftver-véleményezőktől.
Ezek a vélemények megerősítették a program rendkívüli hatékonyságát sokféle számítógép-probléma kezelésében.


Hivatalos oldal: Please login or register to see this link.


Rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 10, 8 (8.1), 7, Vista
Processzor: 1 GHz (x86/x64)
RAM: legalább 512 MB
Szabad hely a lemezen: 60 MB
Képernyőfelbontás: legalább 1024x768

Windows XP:

Processzor: 400 MHz (x86)
RAM: legalább 256 MB
Szabad hely a lemezen: 60 MB
Képernyőfelbontás: legalább 1024x768


Kezelőfelület nyelvei:

Magyar
Francia
Orosz
Dán
Bolgár
Angol
Német
Ukrán
Szlovén
Indonéz
Spanyol
Olasz
Cseh
Finn
Portugál
Holland
Lengyel
Török


Telepítési útmutató:

Telepítsd a 'Kerish.Doctor.2019.v4.70.exe'-t.
Vedd ki a pipát, hogy NE telepítse a hi.ru alapértelmezett kereső és honlapját!

Kezelőfelület nyelvének megváltoztatása:
Program settings ---> Interface ---> Hungarian ---> OK

Frissítési beállítások:
Frissítő központ ---> Frissítési beállítások végrehajtása ---> Bepipálhatunk mindent ( opcionális ) kivéve a 'Főprogram' lehetőséget!!
( Mert deaktiválódik a regisztráció! )

Magyar Hangjelzések beállítása:
Programbeállítások ---> Felület ---> Hangbeállítások ---> Hangjelzés használata (pipa)

Link:

Please login or register to see this code.

 

0

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0