Tisztelt Felhasználók!

 

Egy nagyobb fejlesztésen esett keresztül az oldal, aminek köszönhetően sok dolog egyszerűbb és könnyebb lett mind felhasználói, mind üzemeltetői szinten.

Gyakorlatilag majd minden ugyanúgy működik ahogyan eddig is; ugyanakkor van rengeteg új funkció, új lehetőségek és persze a kinézet is picit más.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akadna, ide kattintva, lehetőleg új téma nyitásával jelezzétek! Köszönjük. 

Üdvözlünk az Elit Fórumon

Üdvözlünk az Elit Fórumon!

 

Az Elit Fórum teljes körű szolgáltatásait csak regisztráció után lehet igénybe venni. A regisztráció ingyenes, minimális információk szükségeltetnek hozzá.

 

Bemutatkozás:

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk.
Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt.
Az immár több éves fennállásunk alatt tehát sok mindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni. Stabilak vagyunk; büszkék a jelenünkre és a múltunkra egyaránt. De a legbüszkébbek a felhasználóinkra, akik időről időre visszajárnak és valamilyen formában nyomot hagynak maguk után...


Amiért mindenképpen érdemes regisztrálni:

 • bármit letölthetsz az oldalról, természetesen ingyen
 • hozzászólhatsz bármilyen témához
 • segítséget kérhetsz
 • új ismeretségeket köthetsz
 • a további lehetőségeket pedig felfedezheted te magad :)

Az oldal Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva!

 • Közlemény

  • vjeti

   Szavazz!!   03/11/2018

   Szavazz. hogy milyen külföldi zenét szeretnél letölteni! Szavazáshoz kattints ide.
Sign in to follow this  
Followers 0
vjeti

RarLab WinRar v5.61 x86-x64

Borító

RarLab WinRar v5.61

A RAR és ZIP archiválók és tömörítők relatíve zsúfolt területén a WinRAR kitartani látszik. Nem csak annak köszönhetően, hogy az egyik leggyorsabb program a fajtájából, de a képessége miatt is, hogy képes fájlokat tömöríteni, amik sokkal kisebbek, mint más programok. Ezen lényeges előnyökön kívül, kiaknázhatunk minden WinRAR-hoz tartozó nagyszerű funkciót.

Arra is használhatjuk a WinRAR-t, hogy egyszerűen konvertáljunk tömörített fájlokat egyik formátumból a másikba. Ezenkívül, a program lehetőséget ad a fájljaink védelmére, a jelszóvédelem funkció használatával. A program kiváló titkosítási opciókat is kínál, csak úgy, mint egy vírus szkennelő funkciót. Ha egyik fájlunk megsérülne, a WinRAR segíthet, mivel tartalmaz helyreállító funkciót. És ha sok adatot szeretnénk küldeni valakinek, akinek nincs szoftvere a ZIP vagy RAR fájlok kicsomagolásához, a WinRAR tökéletes lehet számunkra, mivel ez lehetőséget ad az önkicsomagoló fájlok létrehozására.

Hivatalos oldal:

Please login or register to see this link.

Rendszerkövetelmények:

For 32 Bit: Intel Pentium (or compatible),
For 64 Bit: 64 Bit CPU and 64 Bit Windows version  
Win10, 8.1, 8 and 7 Compatible
64MB of RAM
3MB of available hard disk space

Telepítési útmutató:

Telepítsd a 'winrar-x64-561.exe'-t vagy 'wrar561.exe'(x86) -t.
'rarreg.key' fájlt a telepítési mappába másoljuk, felülírva az ottlévőt.
( C:/Program Files/WinRAR )

Link:

Please login or register to see this code.

 

0

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0