Tisztelt Felhasználók!

 

Egy nagyobb fejlesztésen esett keresztül az oldal, aminek köszönhetően sok dolog egyszerűbb és könnyebb lett mind felhasználói, mind üzemeltetői szinten.

Gyakorlatilag majd minden ugyanúgy működik ahogyan eddig is; ugyanakkor van rengeteg új funkció, új lehetőségek és persze a kinézet is picit más.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akadna, ide kattintva, lehetőleg új téma nyitásával jelezzétek! Köszönjük. 

Üdvözlünk az Elit Fórumon

Üdvözlünk az Elit Fórumon!

 

Az Elit Fórum teljes körű szolgáltatásait csak regisztráció után lehet igénybe venni. A regisztráció ingyenes, minimális információk szükségeltetnek hozzá.

 

Bemutatkozás:

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk.
Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt.
Az immár több éves fennállásunk alatt tehát sok mindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni. Stabilak vagyunk; büszkék a jelenünkre és a múltunkra egyaránt. De a legbüszkébbek a felhasználóinkra, akik időről időre visszajárnak és valamilyen formában nyomot hagynak maguk után...


Amiért mindenképpen érdemes regisztrálni:

 • bármit letölthetsz az oldalról, természetesen ingyen
 • hozzászólhatsz bármilyen témához
 • segítséget kérhetsz
 • új ismeretségeket köthetsz
 • a további lehetőségeket pedig felfedezheted te magad :)

Az oldal Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva!

 • Közlemény

  • vjeti

   Szavazz!!   03/11/2018

   Szavazz. hogy milyen külföldi zenét szeretnél letölteni! Szavazáshoz kattints ide.
Sign in to follow this  
Followers 0
SZIGO

Eleven testek (Warm Bodies ) 2013 Dvdrip Hundub

2761787-20180208-N5LsPw.jpg

színes, magyarul beszélő, amerikai horror-vígjáték, 98 perc, 2013 (16)

rendező: Jonathan Levine
író: Isaac Marion
forgatókönyvíró: Jonathan Levine
producer: David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea
ügyvezető producer: John Brooks Klingenbeck, Cori Stern. Cori Shepherd Stern, Nicolas Stern, Laurie Webb
operatőr: Javier Aguirresarobe
zene: Marco Beltrami, Buck Sanders
vágó: Nancy Richardson

Szereplő(k):
Nicholas Hoult ( R )
Teresa Palmer (Julie)
Dave Franco (Perry Kelvin)
John Malkovich (Grigio)
Analeigh Tipton (Nora)
Rob Corddry (M)
Cory Hardrict (Kevin)
Dawn Ford (Dr. Burke)

Tartalom:
R egy érző magányos zombi kinek szívét a bájos és nagyon is élő Julie ejti rabul. R ahelyett, hogy Julie agyát falná fel inkább megmenti a fiatal lányt éhező zombi társaitól. R normális zombihoz híven, nem emlékszik semmire korábbi életéből, hogy ki is volt valójában és már beszélni se nagyon tud, csak néhány szót képes kihörögni magából. De R-ben azért ennél sokkal több lakozik: bár pulzusa nincs, de tele van álmokkal, vágyakkal. Mikor egy titokzatos vírus ütötte fel fejét a Földön, elpusztította a civilizációt és a fertőzötteket vérszomjas emberevőkké változtatta, így lett a fiatal srácból is zombi. Csak néhány ember maradt akik egykori szeretteiktől rettegve élnek, hogy mikor is jön el értük az eleven testekre éhezők csapata. Julie R-rel való találkozása után apjához, a kegyetlen zombivadászhoz siet, hogy elújságolja neki a nagy hírt: találkozott egy olyan sráccal, aki nem csak egy csoszogó, üres tekintetű zombi, hanem valami más. De az élő halottaktól rettegő embereket nehéz meggyőzni bármiről is. A háború elkezdődik élők és holtak között, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jövőjét. Pedig abban a pillanatban minden egy csapásra megváltozott, mikor R az egzisztenciális válságban lévő zombi srác szíve megdobbant és hideg testét a szerelem felhevítette. Olyasmi történt vele, ami talán az egész emberiséget megmenthetné mert ez a szerelem nem egy halott ügy.

General : Eleven testek (Warm Bodies ) 2013.avi
Format : AVI at 2 139 kb/s
Length : 1,46 GiB for 1 óra 37 perc 45 mp 860emp

Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 905 kb/s
Aspect : 720 x 400 (1.800) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 224 kb/s
Infos : 2 csatorna, 48,0 kHz

Please login or register to see this code.

0

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0