Tisztelt Felhasználók!

 

Egy nagyobb fejlesztésen esett keresztül az oldal, aminek köszönhetően sok dolog egyszerűbb és könnyebb lett mind felhasználói, mind üzemeltetői szinten.

Gyakorlatilag majd minden ugyanúgy működik ahogyan eddig is; ugyanakkor van rengeteg új funkció, új lehetőségek és persze a kinézet is picit más.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akadna, ide kattintva, lehetőleg új téma nyitásával jelezzétek! Köszönjük. 

Üdvözlünk az Elit Fórumon

Üdvözlünk az Elit Fórumon!

 

Az Elit Fórum teljes körű szolgáltatásait csak regisztráció után lehet igénybe venni. A regisztráció ingyenes, minimális információk szükségeltetnek hozzá.

 

Bemutatkozás:

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk.
Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt.
Az immár több éves fennállásunk alatt tehát sok mindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni. Stabilak vagyunk; büszkék a jelenünkre és a múltunkra egyaránt. De a legbüszkébbek a felhasználóinkra, akik időről időre visszajárnak és valamilyen formában nyomot hagynak maguk után...


Amiért mindenképpen érdemes regisztrálni:

 • bármit letölthetsz az oldalról, természetesen ingyen
 • hozzászólhatsz bármilyen témához
 • segítséget kérhetsz
 • új ismeretségeket köthetsz
 • a további lehetőségeket pedig felfedezheted te magad :)

Az oldal Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva!

 • Közlemény

  • vjeti

   Szavazz!!   03/11/2018

   Szavazz. hogy milyen külföldi zenét szeretnél letölteni! Szavazáshoz kattints ide.
Sign in to follow this  
Followers 0
SZIGO

Call of Duty World at War

2779359-20180303-8na3yH.jpg

Call of Duty World at War

Műfaj: Fps , Akció
Fejlesztő: Treyarch
Kiadó: Activision
Megjelenés dátuma: 2008. nov. 18.
Fileméret: 10.5 Gb
Magyarositás+Pacht Tartalmazza.

A modern kori hadviselést követően a sorozat visszatért a második világháborúhoz. Ezúttal az amerikaiak részéről a Csendes-óceán a hadszíntér, az oroszok esetében pedig Sztálingrád ostromától Berlin elestéig vívhatjuk ki a győzelmet egy közönséges baka uniformisába bújva. A Treyarch csapatának feladták a leckét - a szinte tökéletes negyedik rész után valami újat kellett hozniuk a sorozatba, s közben tartaniuk kellett magukat a magas mércéhez is.

Nehéz új színt vinni az Activision világháborús sikersorozatába, pláne úgy, hogy a játék eredeti fejlesztője, az Infinity Ward tavaly több "Év játéka" címet is bezsebelt a Modern Warfare-rel. Ám a kiadó követte azt a módszert, hogy minden páratlan rész készítését egy másik stúdiónak adja ki, most nevezetesen a Treyarchnak. Persze a harmadik epizód harmatgyenge végeredményét tekintve kissé szokatlan egy újabb esély, többen a rosszallásukat fejezték ki a középszerű termékeket produkáló fejlesztők ellen, ám ők mindenkit megnyugtatnak: most jött el az ő idejük, s a World at War sokkal jobb lesz, mint eddigi referenciáik.

Tény, hogy a bejáratott játékmeneten nemigen kellett csiszolni, inkább a hangulati tényezők vesznek radikális fordulatot. Bizony, a Call of Duty életében megszűnt a vértelen csaták sora, az új rész a háború elállatiasodott, mocskos, túlélésre törekvő oldalát mutatja be, az alapvető emberi tisztesség figyelmen kívül hagyásával. Genfi egyezmény? Felejtsd el! Itt éppúgy természetes a hadifoglyok öncélú kínzása és kivégzése, mint az ellentétes oldalon a bevetett lángszórótól összeégett japán katonák lemészárlása. Ehhez még hozzájön a káromkodásokkal megtűzdelt katonai szleng, s rögtön tisztába lehetünk a játék elborzasztó témaválasztásával, és mindazzal, ami a történelemkönyvekből kimaradt.

Telepítés:

1. Írd ki lemezre vagy mountold be az ISO fájlt egy virtuális meghajtóba.
2. Telepítsd a játékot.
3. Másold az ISO-ban található Crack mappa tartalmát a telepítési könyvtárba.
4. Játssz.

2779360-20180303-xl0MAV.jpg
2779361-20180303-SUHzCp.jpg
2779362-20180303-NyC2LY.jpg
2779363-20180303-7085FJ.jpg

Minimális gépigény:

• Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
• Processzor: Pentium 4 @ 3 GHz/AMD 64 3200+
• Memória : 512 MB (1 GB for Vista)
• Merevlemez helyigény : 8 GB
• DirectX verzió: DirectX 9.0c
• Hangkártya : alaplapi vagy jobb
• Grafikus kártya : 256 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X1600)

Please login or register to see this code.

0

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0