Tisztelt Felhasználók!

 

Egy nagyobb fejlesztésen esett keresztül az oldal, aminek köszönhetően sok dolog egyszerűbb és könnyebb lett mind felhasználói, mind üzemeltetői szinten.

Gyakorlatilag majd minden ugyanúgy működik ahogyan eddig is; ugyanakkor van rengeteg új funkció, új lehetőségek és persze a kinézet is picit más.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akadna, ide kattintva, lehetőleg új téma nyitásával jelezzétek! Köszönjük. 

Üdvözlünk az Elit Fórumon

Üdvözlünk az Elit Fórumon!

 

Az Elit Fórum teljes körű szolgáltatásait csak regisztráció után lehet igénybe venni. A regisztráció ingyenes, minimális információk szükségeltetnek hozzá.

 

Bemutatkozás:

Az Elit Fórum Elit Warez néven alakult 2004-ben. A warez akkoriban fénykorát élte; magában foglalta a közösséget, a letöltési lehetőséget és a segítséget egymásnak. Ma facebook-ot használunk, torrent oldalakat és segítséget is ritkán kell kérnünk, mert a google-ban szinte mindenre választ kaphatunk.
Mint minden nagyobb oldal életében, úgy a miénkben is voltak buktatók. A vezetőség a fennállás óta teljesen lecserélődött - az oldal tulajdonosát kivéve. Volt aki egymaga alapított másik warez oldalt és voltak olyanok is akik egyszerűen kiváltak és hoztak létre más néven ugyanazon alapokra egy oldalt.
Az immár több éves fennállásunk alatt tehát sok mindenen mentünk keresztül és az internetes társadalom is jelentősen megváltozott, de sokmindenki nagy örömére itt vagyunk és nem is áll szándékunkban odébb állni. Stabilak vagyunk; büszkék a jelenünkre és a múltunkra egyaránt. De a legbüszkébbek a felhasználóinkra, akik időről időre visszajárnak és valamilyen formában nyomot hagynak maguk után...


Amiért mindenképpen érdemes regisztrálni:

 • bármit letölthetsz az oldalról, természetesen ingyen
 • hozzászólhatsz bármilyen témához
 • segítséget kérhetsz
 • új ismeretségeket köthetsz
 • a további lehetőségeket pedig felfedezheted te magad :)

Az oldal Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva!

 • Közlemény

  • vjeti

   Szavazz!!   03/11/2018

   https://elitforum.info/topic/247647-szavazz-hogy-a-külföldi-számok-topicba-milyen-zenei-stílust-töltenél-le/#comment-507926
Sign in to follow this  
Followers 0
SZIGO

Arma 3 Laws of War-CODEX

2639890-20170909-jEn7bj.jpg

Arma 3 Laws of War-CODEX

Feltár egy különböző perspektívát az egy humanitárius frakció összeadásával rendelkező csatatérre, furgon, búgás, mini-kampány, és sokkal több, War DLC Arma 3 Lawsában.
JÓTÉKONYSÁG:
Bohemia Interactive fele közvetlen értékesítésből származó nettó jövedelem (nem a kötegek részeként) War DLC Arma 3 Lawsa 2017-et adományozni fognak a Red Cross (ICRC) International Committee-jének. 

JELLEMEZŐK:
Az International Development & Aid Project (IDAP) – ez az új frakció, IDAP, van egy nem kormányzati szervezet melyik van arra specializálódott, hogy gyorsan reagáljon humanitárius katasztrófákra. A frakció új IDAPből áll-márkás ruházat és felszerelés, köztük a felszerelések, szakosodott szerepek, mint például az Explosive Ordnance Disposal specialisták, olyan jól, mint sok másik eszköz ellátások, és másik tételek.
War Mini-Campaign– Take maradékai IDAP szerepén Nathan MacDade robbanó specialista, akit a háború után azonosító és hatástalanító bányákkal próbálnak ki a Republic of Altis & Stratisben, véget ért. Amíg téged meginterjúvol egy nyomozó újságíró, fel fogod fedni azt, ami történt Oreokastro városában miközben tapasztalta az eseményeket a különféle oldalak perspektívájából olyan emlékezésekben, amik áthidalják az idő többszörös időszakait.
Van– IDAP alkalmaz egy új furgont, ami összeségében több mint húsz egyedi egyenruhával jön többszörös változatokba. Mindegyik változat kiszolgál egy speciális célt, mint például a rakománylogisztikát vagy az emberek szállítását. Ott van szintén egy rendelkezésre álló mentőváltozat.
Az Utility & Demining Drone– IDAPnek van egy rendelkezésére álló új búgása hogy rátermett legyen hogy gyorsan rakományt vagy ellátásokat mozgasson egy speciális helyszínbe. A búgás egy különleges változatát IDAP deminingoperációinak a részeként használják.
APERS bánya Dispenser– The APERS bánya Dispenser egy hatásos de ellentmondásos területi tagadásfegyver-rendszer. Azt csak jellemzően használják kétségbeesett helyzetekben, és még sokáig is tudnak pusztító hatásai lenni, miután egy konfliktus véget ért.
Több Vests, Bags, Headgear & Facewear– Various darab új felszerelés elérhető, hogy segít neked végrehajtani a kötelességeidet. Ez biztonsági mellényeket, hírvivőzsákokat, keménykalapokat és sajtósisakokat tartalmaz, fülvédők, a biztonság meredve néz, és sokkal több.


Telepítés:
1. Írd ki lemezre vagy mountold be az ISO fájlt egy virtuális meghajtóba.
2. Telepítsd a játékot. 
3. Másold az ISO-ban található CODEX mappa tartalmát a telepítési könyvtárba.
4. Játssz


2639891-20170909-dP7HWc.jpg
2639892-20170909-l7omOn.jpg
2639893-20170909-sSIOYq.jpg
2639894-20170909-e94YCF.jpg


Rendszerkövetelmények:

Minimális:

Os: Windows 7 SP1 (64bit)
Processzor: az Intel Dual-Core 2.4 GHz vagy AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memória: 4 GB Ram
Grafika: NVIDIA GeForce 9800 gt / AMD Radeon HD 5670 / az Intel HD grafika 4000 512 MB-s VRAM-mal
DirectX®: 10
HDD: 20 GB-os szabad terület
Audió: DirectX®-compatible alaplapra szerelt

Ajánlott:

Os: Windows 7 / 8 / 10 (64bit)
Processzor: Intel Core i 5-4460 vagy AMD FX 4300 vagy jobb
Memória: 6 GB Ram
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon a HD 7800 szériák 2 GB-os VRAM-mal
DirectX®: 11
HDD: 25 GB-os szabad terület, SSD / Hybrid HDD / SSHD raktározás
Hang: DirectX®-compatible hangkártya


Please login or register to see this code.

-1

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0